2019. december 3., kedd

Churro Shop

Valami elindult, már egyszerre két churros-os is működik Budapesten! Igaz, hogy az egyik egy utcai bódé, a másik pedig egy aluljáróban van, szóval nem a legexkluzívabb helyek, és egyiknél sem lehet leülni, de ez nem rettentheti el a mexikói fánk kedvelőit. Én pedig közéjük tartozom, ezért a Happy Churros után kipróbáltam a Churro Shop-ot is.



Egy adag itt is 5 darab frissen sütött tésztarudat jelent, talán ezek kicsit vékonyabbak, de olcsóbbak is, mert 800 forintot kell értük fizetni, amiért egy választható szósz is jár. Itt is tölcsérben kapjuk az édességet és a minőség is egészen hasonló, mint a Happy Churros-nál, nem tudnék sorrendet felállítani köztük. Ami mégis a Churro Shop felé billentheti a mérleg nyelvét az a nagyobb választék. A sima mellett van például töltött és mini verzió, sőt még nachos formájú churros is, és ezekhez sokféle extrát kérhetünk.



Én a normál adag mellé csak egy málnás krémmel töltöttet (500 Ft) kértem, ami kellően édes volt, de azért nem brutálisan, és a málna ízét is egész hihetően adta vissza. Ha viszont valakinek ez kevés, akkor ennél komolyabb hedonizmusra is lehetősége van, kérhet rá mondjuk csokiöntetet, pillecukrot és cukordrazsét - úgy már biztosan nem lesz hiányérzete.
Nyitva tartás:
H-P: 10:00-20:00