2018. október 22., hétfő

WG Eat me bubble waffle bar

Ami először még nagy újdonság, arra később már kevésbé kapom fel a fejem. Ezért a WG Eat me bubble waffle bar sem pusztán amiatt lett érdekes számomra, mert sokféle ízesítésű buborékos gofrit árulnak (olyant már kóstoltam), inkább az tetszett meg, hogy van náluk sós (például lazacos) verzió is. 


Szóval nem gondolkodtam sokat a választáson, egyből ezt kértem. Egészen egyszerű ötletről van szó: egy szendvicsben a zsemlét kicserélik a buborékos, tölcsérszerűen összehajtott gofrira. Persze az édes helyett sós tésztát használnak, és ebbe teszik a lazacot, a sajtot illetve a salátát. Ezen kívül van még szalámis, baconös gofri-szendvics és gofri-hotdog is.


Számítottam rá, hogy nem egy óriási lazactömbbel fogok szembesülni, de az 1490 forintos árért cserébe ennél azért kicsivel többet vártam. Szerencsére ez egy elég intenzív ízű hal, és sajtból, salátából sincs sok, így minden falatban érvényesült, mégis maradt bennem hiányérzet. Közel sem olyan laktató, mint egy hagyományos szendvics, főételnek egyértelműen kevés, inkább két nagyobb étkezés közti, különleges snackként tudom ajánlani. Ennek a különlegességnek pedig meg van az ára, de a lazac sosem volt olcsó mulatság. A koncepció szimpatikus, ha az ár és a mennyiség kicsit kedvezőbb arányba kerülne, máskor is szívesen ennék itt, így inkább csak kipróbálni volt érdekes.

Persze a WG Eat me bubble waffle bar fő profilja nem ez, édes gofrikból sokkal többfélét lehet kapni, és nagyon gusztán néznek ki, szóval a fent leírtakkal véletlenül sem szeretném elvenni senki kedvét attól, hogy itt desszertezzen!

Facebook: WG Eat me bubble waffle bar
Cím: Káldy Gyula utca 4.
Nyitva tartás:
H-P: 12:00-18:30
SZ: 12:00-19:00
V: 12:00-18:30