2018. március 16., péntek

Waffle Dog

Bizonyos esetekben elég egyszerűen tudok működni: amikor azt látom, hogy valahol különböző édességekkel töltött, pálcára szúrt gofrit lehet kapni, akkor elsőre csak legyintek, és túlzásnak érzem. Aztán a választékot jobban megnézve észreveszem, hogy van snickers-es is, és már csak az a kérdés, mikor fogom kipróbálni. 


A Hot Dog Cold Beer sweet dogja is eléggé bejött, szóval sejtettem, hogy a Waffle Dog változatával sem lőhetek nagyon mellé, hiszen gyakorlatilag csak a csokit körülvevő tészta különbözik, valamint az, hogy itt még csokiöntettel és tört mogyoróval is durvítják a helyzetet. Meglepő módon a végeredmény mégsem eszméletlenül gejl, hanem pont vállalhatóan édes. Egy street food desszertnek igazából erről kell szólnia: semmi szükség visszafogottságra vagy patikamérlegen adagolt összetevőkre, sokkal fontosabb, hogy egy hely valami olyan újító, izgalmas, akár őrültségnek hangzó édességet kínáljon, amit máshol nem lehet kapni. Ha ez megvan, akkor úgyis sokan legalább egyszer ki akarják majd próbálni, és a Waffle dogok könnyedén függőséget tudnak okozni, szóval nem hinném, hogy hiány van visszatérő vendégekből - ezen pedig a törzsvásárlói kártya is segít, amivel a 11. desszert ajándék.



Nekem a snickers-es (870 Ft) eléggé ízlett ahhoz, hogy kedvet kapjak a többi megkóstoláshoz, a túró rudis, és a nutellás például elég jól hangzik. Az ízelítőül kapott mini palacsinták is bejöttek, ezek jó választást jelenthetnek, ha valami kevésbé édes apróságra vágytok, de az öntetekkel és feltétekkel akár egy igencsak hedonista desszertet is varázsolhattok belőlük. Ebben az esetben érdemes sokat kérni, mert 10 darab 690 forintba kerül, az adag duplájáért viszont csak 200 forinttal kell többet fizetni.

Facebook: Waffle Dog
Cím: Klauzál tér 10.
Nyitva tartás:
H-SZ: 11:00-20:00
CS-SZ: 11:00-22:00
V: 11:00-20:00