2018. április 16., hétfő

Fill Good

Ha egy pékség vega, az még nem túl nagy szám, hiszen a péksütik többsége amúgy is húsmentes. A Fill Good azonban továbbmegy ennél, és mindent teljesen vegán verzióban, állati eredetű összetevők nélkül készítenek el. A termékeik pedig így is elég finomak ahhoz, hogy ne csak a vegán étrendet követők, hanem mindenki számára ajánlani tudjam őket.



A pogácsák például különösen szuperek, még egyikben sem kellett csalódnom. A paradicsomos (110 Ft) a kedvencem, iszonyú finom, intenzív ízű, pedig nincs benne semmi trükk csak búzaliszt, paradicsom, margarin, élesztő és só. Az összetevőkre nem kellett külön rákérdeznem, minden terméknél fel van tüntetve a lista. A többi pogácsa is hasonló árban van, érdemes végigkóstolni az aktuális választékot, és elég laktatóak ahhoz, hogy néhány darab simán kitegyen egy kisebb étkezést.


A Fill Good kakaós csigája ( Ft) szerintem kevésbé kiemelkedő, de teljesen rendben van. Számomra a kelleténél kicsivel édesebb, de még ezzel együtt is jobban ízlett, mint amit az átlagos pékségekben kapni lehet. A pozsonyi kiflik (290 Ft) is jók (főleg a marcipános-csokis), de a sport szelet (190 Ft) volt az, ami elsőre igazán érdekes élményt nyújtott. Igaz, hogy más állagú, mint a csoki, és kevésbé édes, mégis csont nélkül hozza a jól ismert rumos-kakaós ízeket, remek desszert.


A Fill Good tehát nem csak azért figyelemre méltó, mert vegán, hanem egyszerűen azért mert egy jó pékség, ahol a klasszikus termékek mellett különlegességeket is ki lehet próbálni.
Nyitva tartás:
H-P: 7:30-19:00
SZ-V: 8:00-17400