2017. június 16., péntek

Kanálgép

A hét közepét a World of Coffee kiállításon töltöttem, aminek a Hungexpo adott otthont, és előzetesen felkészültem rá, hogy a várhatóan remek kávékkal ellentétben a kajahelyzet siralmas lesz. Nem voltak tehát nagy elvárásaim, csak legyen valami nem brutálisan túlárazott, vállalható színvonalú étel, amivel meg tudom nyugtatni a gyomromat két masszív koffeinadag között. Ehhez képest a Kanálgép marhahúsos szendvicse igazán kellemes meglepetést okozott, mert egy ilyen kajára máskor is simán vevő lennék.


Az enyhén megpirított ciabattába hátszínt, sajtkrémet, cheddart, narancsos barnamártást illetve némi zöldséget tesznek és ez egy adag sült krumplival együtt 1700 forintba kerül, ami a helyszínhez képest korrekt ár, a minőséghez képest pedig főleg az. Ez ugyanis egész egyszerűen egy szuper szendvics, aminek minden összetevője nagyon rendben van! 


A ciabatta külső része ropogós, maga a tészta viszont iszonyú puha, lágy, könnyen összenyomható. A hús ízletes, nem zsíros vagy rágós, a mennyisége pedig elegendő ahhoz, hogy minden falatban domináns legyen. A zöldségek frissek, a sajtok és a barnamártás egyvelege pedig különlegessé teszi az összképet, így nem csak egy finom szendvicsről, hanem egy tényleg emlékezetes ételről van szó.

Nem tudom, a Kanálgép food truck-ja általában merre szokott járni, de az tuti, hogy mostantól nem jelent majd gondot a kaja megoldása, ha valahol meglátom a fekete-sárga kocsit.

Facebook: Kanálgép