2015. december 16., szerda

Csokoládé Outlet

Folytatom a karácsony előtti boltajánlót, ezúttal egy olyan üzletet mutatok be, amit akkor érdemes felkeresni, ha egy édesszájú ismerősötöket szeretnétek megajándékozni. Amikor először láttam meg a bejárat feletti „Csokoládé Outlet” feliratot, az outlet kifejezés eléggé megtévesztett. Azt hittem, átlagos, bárhol kapható csokikat árulnak kedvező áron, ehhez képest nagyjából ennek az ellenkezője igaz: a bolt nem olcsó, viszont rengeteg különleges, ritka és minőségi édességet lehet itt beszerezni.

a teljes honlap (Forrás: csokoladeoutlet.hu)

Ha unjátok a hipermarketek kínálatát, és valami érdekesebb finomságot ajándékoznátok, akkor jó helyen jártok, viszont érdemes különösen odafigyelni az árakra! Vannak igazán jó ajánlatok, de a máshol is kapható, elterjedt csokik általában drágábbak itt, mint az átlagos boltokban. Tehát tényleg a különlegességek közül célszerű válogatni, ez azonban szerencsére nem jelenti azt, hogy mindenképpen komoly összeget kell kifizetni, hiszen már párszár forintért is lehet találni izgalmas apróságokat, a hamarosan lejáró (emiatt akciós) termékek pedig külön meg vannak jelölve. Az édességek mellett teák, kávék, forró csokik és kakaók terén is figyelemre méltó a választék, szóval be lehet szerezni a hideg téli esték feldobásához szükséges alapanyagokat.

Kétezer forint feletti vásárlás esetén pedig csokilottó is jár. Ez egy sorszámozott cetlit, és ha valakinek a számát kihúzzák a következő ötöslottó sorsoláson, akkor máris övé a heti nyeremény. Egyszerű, mégis jópofa ötlet. Az viszont kár, hogy a bolt honlapján semmilyen információ nincs a termékekkel kapcsolatban (a fenti kép minden, ami a honlapon található), a Facebook-oldalukon pedig közel másfél éves az utolsó bejegyzés. Ez így eléggé öngól, mert, ha legalább heti rendszerességgel írnának egy édességről, valószínűleg több embernek jutna eszébe, hogy itt vásároljon. Szóval online marketing terén még bőven van hova fejlődnie a Csokoládé Outletnek, de a választék miatt érdemes benézni ide.

Cím: Bródy Sándor utca 26.
Nyitva tartás
H-P: 7:00-21:00
SZ-V: 8:00-14:00