2018. április 21., szombat

Digó

Az a helyzet, hogy ez a pizza dühítően jó! Mert, ha egy néhány négyzetméteres helyen percek alatt ilyent lehet készíteni, akkor felmerül a kérdés, hogy miért nem ez az általános színvonal.


Oké, ha gyertyafényes, romantikus vacsorát szeretnétek egy hangulatos olasz étteremben, akkor nem a Digó megfelelő választás, itt kizárólag a kaján van a hangsúly. Nincs semmi sallang, csak a zseniális pizza. Odamész, választasz egyet a párféle lehetőség közül, a szemed előtt teszik a feltéteket a tésztára, betolják a fatüzeléses kemencébe, szinte azonnal kész van, és már eheted is valamelyik pultnál állva. Közben azért fizetni is kell, de az sem fájdalmas, mert az árak a minőséghez képest teljesen korrektek.


Egy margheritát kértem (1590 Ft - paradicsomos alap, mozzarella, bazsalikom, érlelt sajt, olivaolaj), ami az egyik legszimplább típus, hús egyáltalán nincs rajta, mégsem volt hiányérzetem, mert baromira ízlett. Elismerem, hogy kép alapján nem tűnik nagy durranásnak, a látvány talán engem sem győzne meg, a valóságban viszont nagyságrendekkel jobb, mint a gusztán kinéző tucatpizzák. Konkrétan az egyik legfinomabb, amit eddig ettem! A tészta már önmagában is nagyon finom, a feltétek között pedig ugyan nincs semmi nagy extra, mégis mindegyik szuper.
Ha minden forgalmasabb helyen csak fele ennyire király pizzát lehetne kapni, akkor egész más lenne a véleményem az aluljárós szeletbárokról. Így viszont marad az Erszébet tér, és a Digó, ahova akkor is megéri ellátogatni egy gyors pizzázásra, ha amúgy semmi dolgotok nem lenne a környéken. Úgyis nehéz leírni, hogy mennyire finomat ettem itt, szóval menjetek kóstolni! 

Facebook: Digó
Honlap: digopizza.hu
Cím: Erzsébet tér 12.
Nyitva tartás:
H-SZ: 12:00-20:00
CS-SZ: 12:00-22:00
V: 12:00-20:00