2015. május 4., hétfő

Szerintem Budapest

Kezdem a lényeggel: szerintem Budapest egy szuper város! Ha valaki nem így gondolja, akkor valószínűleg még nem járt a megfelelő helyeken. Ilyenekből szeretnék minél többet összegyűjteni, e célból indítottam ezt a blogot. Van bennem egy olyan kalandvágy, aminek köszönhetően mindenütt megkóstolnám a kávét, pizzát, fagyit, az összes boltban körülnéznék, az összes kocsmába beülnék. Szeretném alaposan bejárni a város minden zegét-zugát, amit valamilyen oknál fogva érdekesnek tartok vagy sejtek, és úgy döntöttem, hogy ezekkel kapcsolatban le fogom írni a tapasztalataimat.

Igyekszem egészségesen élni, kifejezetten kedvelem a prémium, kézműves termékeket, de bevallom, olykor-olykor nagyon jól tud esni egy gyorséttermi hamburger is. Tehát nemcsak különleges, vagy luxusszámba menő élményekről lesz szó, hanem a teljes kép érdekében megpróbálok minél több étkezési, szórakozási, kikapcsolódási lehetőséget felkutatni és bemutatni − a legegyszerűbbeket és legolcsóbbakat is beleértve −, még akkor is, ha ebben a sokszínűségben természetesen óhatatlanul elfordulnak majd kevésbé pozitív példák is.

Arra kérlek Titeket, hogy egy változatos oldal létrejötte érdekében ajánljatok olyan helyeket, amik szerintetek érdemesek egy látogatásra és bejegyzésre. Mivel a XI. kerületben lakom, valószínűleg leggyakrabban erről a környékről fogok válogatni, de nem riadok vissza attól sem, ha a város másik felébe kell mennem. Tehát bármi szóba jöhet: ha tudjátok, honnan érdemes pizzát rendelni, hol dolgozik a legjobb fej csapos, hol főzik a legtutibb kávét, vagy éppen hova a leghangulatosabb kiülni egy jó könyvvel, akkor ne tartsátok magatokban, osszuk meg egymással a tippjeinket, tapasztalatainkat. Budapest tele van lehetőségekkel, hozzuk ki ezekből együtt a legtöbbet!